Sugestii si reclamatii

- Chanel - Parfum No.5 Eau Premiere - Tester

Pret: 531 RON (T.V.A. inclus)


Acest produs este un tester! Variantele acestui produs sunt listate mai jos.

Acest produs face parte din categoria Parfumuri - Apa de parfum , se numeste Parfum No.5 Eau Premiere si este produs de Chanel. Varianta de 100ml poate fi achizitionata la pretul de 531.00 RON, realizand o comanda online sau prin telefon sunand la numarul: 0766 67 17 83.


Tip produs: W
Stoc: 9 buc.
Cod produs: 50843

Produsele "Tester" vin in ambalajul original si pot fi etichetate "demonstrative" (Demonstration)
sau "Nu este pentru vanzare" (Not for Sale). Sunt produse destinate afisarii in scop de promovare si pot sa nu dispuna de capacul original sau ambalajul exterior, putand fi nepotrivite pentru un cadou. In alte privinte, continutul este exact acelasi ca si produsul de baza, dar poate reprezenta o economisire semnificativa, in functie de momentul in care au fost achizitionate.


  • Original
  • Recomanda unui prieten
  • Compozitie
Codul de bare EAN 13 (European Article Number) a fost creat ca un superset al codului UPC 12 (Universal Product Code) dezvoltat in SUA. Codul EAN 13 contine 4 campuri distincte: primele 1, 2 sau 3 cifre reprezinta codul de tara conform listei GS1, urmatoarele 4, 5 sau 6 cifre (in functie de codul de tara) reprezinta codul producatorului, penultimele 5 cifre reprezinta codul produsului si ultima cifra este o cifra de control.

Acest cod atesta originalitatea produsului: 8595600615751
Evalueaza produs

Eroare! Unele campuri sunt necesare!

Multumim! Evaluarea ta a fost primita!